Få hjælp til at skrive

Er du allerede i gang med at skrive din egen eller en andens livshistorie, så oplever du måske ind i mellem at gå i stå, at det kan virke uoverskueligt at forevige et helt eller dele af et liv, måske er det svært at holde fokus og blive ved med at skrive.

Hvis du oplever blokeringer i din skriveproces, eller din indre kritiker bliver for skrap, hjælper jeg dig med at komme videre. Måske ønsker du hjælp til at vælge nogle vigtige oplevelser eller afklare, om du skal skrive livshistorien kronologisk eller vælge særlige begivenheder, du vil skrive om.  Du får også hjælp til at gøre din fortælling levende, skrive med sanserne og fokusere på det, der er væsentligt.

Skriv på papir eller computer – bare kom i gang!

Det, der er vigtigt er, at du kommer igang.  Find et par eller fire vigtige oplevelser, du vil skrive om, det kan være en rejse, som fik stor betydning for dig, tabet af et kært menneske, en sommer du aldrig glemmer eller noget helt andet. Du bestemmer!

Giv dig selv lov til at skrive noget af dit levede liv, kig i gamle fotoalbum, måske har du breve eller ting, der vækker erindringer. Hvis du bedst kan lide at sidde med en bog eller papir, når du skriver, så gør det, har du det bedst med at skrive på computeren, så gør det, og du kan altid skrive håndskrevet tekst ind på en computer.

Det vigtigste er, at du kommer i gang og bliver ved med at skrive. Skriv hver dag bare 20 – 30 minutter, det kan være en god ide at aftale med dig selv et fast tidspunkt, hvor du vil skrive, så du prioriterer det, som et betydningsfuldt gøremål for dig.

Feed-back gruppen

Feedbackgruppen

For at fastholde en skriveproces, er det godt at møde andre, der også skriver og læse hinandens tekster. Vi lærer nemlig rigtig meget af at læse, hvad andre skriver. I gruppen giver jeg feedback, men jeg opfordrer også medlemmerne til at komme med deres kærlige og konstruktive kritik.

Så når du har valgt at bruge mig som vejleder på at skrive en livshistorie, kan det være en god ide at blive en del af en feedbackgruppe, hvor der er 4 – 6  deltagere.

Vi mødes hos mig eller på Zoom

Det koster 250 kr. pr. deltager for hvert møde i gruppen.

Mødedatoer forår 2024

Mødedatoer kommer for feedbackgruppe kommer senere.